Gardena Rola cu furtun Classic 50 m (Gardena 8007-20)

de la 175.99 lei
(5 magazine)
Rola cu furtun Classic GARDENA 50 poate înfasura pâna la 50 m de furtun cu diametru de 13 mm (1/2") 40 m de furtun cu diametru de 15 mm (5/8") sau 30 m de furtun cu diametru de 19 mm (3/4").        Prin constructia sa compacta rola cu furtun este ideala pentru gradinile mai mici. Datorita mânerului ergonomic poate fi transportat cu usurinta. Cu ajutorul mânerului-manivela cu rotire libera rola cu furtun este us ...

Descriere


Gardena Rola cu furtun Classic 50 m (Gardena 8007-20)

Rola cu furtun Classic GARDENA 50 poate înfasura pâna la 50 m de furtun cu diametru de 13 mm (1/2") 40 m de furtun cu diametru de 15 mm (5/8") sau 30 m de furtun cu diametru de 19 mm (3/4").        Prin constructia sa compacta rola cu furtun este ideala pentru gradinile mai mici. Datorita mânerului ergonomic poate fi transportat cu usurinta. Cu ajutorul mânerului-manivela cu rotire libera rola cu furtun este usor de utilizat. Mânerul-manivela este pliabil. Acest lucru economiseste spatiul la depozitare. Conexiunea pentru furtun din interiorul rolei este înclinata fapt care protejeaza furtunul împotriva îndoirii si a deteriorarii. Un ax oscilant împiedica rasucirea furtunului în timpul înfasurarii si al desfasurarii. Dispozitivul antipicurare încorporat protejeaza împotriva scurgerilor în timpul transportului si dupa utilizarea furtunului. Nu se iroseste apa iar spatiul de depozitare ramâne uscat. Conexiunile laterale ale rolei cu furtun au o structura triunghiulara si un centru de greutate redus. Acest lucru confera stabilitate sporita rolei cu furtun care nu se rastoarna cu usurinta. Cu ajutorul acestui instrument mobil udarea gradinii devine o placere. Utilizare mobila în gradina Prin constructia sa compacta rola pentru furtun 50 este ideala pentru utilizarea mobila în gradina. Transportul este simplu si confortabil datorita mânerului deosebit de ergonomic. Siguranta sporita în pozitie verticala Structura triunghiulara a rolei pentru furtun îi confera stabilitate sporita în pozitie verticala. Centrul de greutate jos sporeste stabilitatea. Placerea udatului sporeste. Fara împrastiere de apa Dupa oprirea apei puteti conecta furtunurile la dispozitivul antipicurare încorporat. Nu se varsa si nu se iroseste apa. Depozitare cu economie de spatiu Datorita constructiei compacte si mânerului-manivela pliabil rola poate fi stocata usor si economiseste spatiul. Poate fi depozitata chiar si în cel mai mic spatiu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gardena Rola cu furtun Classic 50 m (Gardena 8007-20) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gardena Rola cu furtun Classic 50 m (Gardena 8007-20) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.