Gardena Perie de frecat Comfort (Gardena 5568-20)

                     Peria de frecat Comfort este conectata la apa si poate fi conectata la toate mânerele cu circuit de apa Original GARDENA Cleansystem. Peria de frecat Comfort GARDENA poate îndeparta chiar si murdaria persistenta. Accesoriul cu latimea de 27 cm Original GARDENA Cleansystem cu peri de lungime variabila garanteaza curatarea intensiva în special a ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gardena Perie de frecat Comfort (Gardena 5568-20)

                     Peria de frecat Comfort este conectata la apa si poate fi conectata la toate mânerele cu circuit de apa Original GARDENA Cleansystem. Peria de frecat Comfort GARDENA poate îndeparta chiar si murdaria persistenta. Accesoriul cu latimea de 27 cm Original GARDENA Cleansystem cu peri de lungime variabila garanteaza curatarea intensiva în special a suprafetelor denivelate a îmbinarilor si a niselor. Duza cu forma speciala plata si muchia de razuire contribuie la efectul intensiv de curatare. Peria de frecat Comfort este deosebit de potrivita pentru curatarea profunda a podelelor robuste cum ar fi terase alei intrari de garaj etc. Curatati usor si eficient cu peria de frecat Comfort GARDENA. Cu peri lungi si scurti Perii de lungimi diferite ajung peste tot: în special în cazul podelelor denivelate. În cazul îmbinarilor si niselor veti avea rezultate de curatare fara efort. Cu duza plata si muchie de razuire Cu ajutorul duzei plate si a muchiei de razuire veti învinge eficient murdaria. Cu aceasta functie suplimentara peria de frecat dizolva murdaria rezistenta. Cu conectare la apa si curatare completa Aceasta perie de frecat Comfort cu latimea de 27 cm beneficiaza de apa pentru curatenie direct prin mânerul cu circuit de apa. Datorita conexiunii OGS practice se conecteaza în siguranta cu mânerele cu circuit de apa GARDENA Cleansystem pe care le doriti. Sistemul curata complet suprafete robuste.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gardena Perie de frecat Comfort (Gardena 5568-20) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gardena Perie de frecat Comfort (Gardena 5568-20) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.