Gardena Dispozitiv de control consum de apa (Gardena 8188)

de la 99.00 lei
(2 magazine)
Dispozitiv de control al consumului de apa (Gardena 8188) Caracteristici * Pentru controlul consumului de apa. * Masoara cantitatea de apa consumata. * 4 functii pot fi usor selectate apasand pe un buton: consum de apa pe zi, pe anotimp, pe ciclu de udare si debit curent (l/min). * Atasati-l la mufa conectoare standard sau la stutul de robinet cu filet. ...

Descriere


Gardena Dispozitiv de control consum de apa (Gardena 8188)

Dispozitiv de control al consumului de apa (Gardena 8188) Caracteristici * Pentru controlul consumului de apa. * Masoara cantitatea de apa consumata. * 4 functii pot fi usor selectate apasand pe un buton: consum de apa pe zi, pe anotimp, pe ciclu de udare si debit curent (l/min). * Atasati-l la mufa conectoare standard sau la stutul de robinet cu filet.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gardena Dispozitiv de control consum de apa (Gardena 8188) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gardena Dispozitiv de control consum de apa (Gardena 8188) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.