Gamarde Balsam de buze nutritiv stick 3,8 g

Acest balsam de buze sub forma de stick usor de folosit asigura protectie si catifelare pentru buze uscate si/sau crapate. Este bogat in activi hranitori si antioxidanti si creeaza o senzatie de confort imediat. Are o delicioasa aroma de nuca de cocos si lasa buzele suple si moi. Gamarde este singura linie de fito dermatocosmetice BIO care va garanteaza 100% ingrediente naturale in compozitie. Laboratoarele Gamarde combina apa termala Gamarde – calmanta si purifianta cu incomp ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gamarde Balsam de buze nutritiv stick 3,8 g

Acest balsam de buze sub forma de stick usor de folosit asigura protectie si catifelare pentru buze uscate si/sau crapate. Este bogat in activi hranitori si antioxidanti si creeaza o senzatie de confort imediat. Are o delicioasa aroma de nuca de cocos si lasa buzele suple si moi. Gamarde este singura linie de fito dermatocosmetice BIO care va garanteaza 100% ingrediente naturale in compozitie.

Laboratoarele Gamarde combina apa termala Gamarde – calmanta si purifianta cu incomparabilul ulei de argan – nutritiv si regenerant. Produse cosmetice bio de exceptie formulate sub control dermatologic. Certificari: COSMEBIO, QUALITE FRANCE.

Acest balsam de buze nutritiv sub forma de stick usor de folosit asigura protectie si catifelare pentru buze uscate si buze crapate. Este bogat in activi hranitori si antioxidanti si creeaza o senzatie de confort imediat. Are o delicioasa aroma de nuca de cocos si lasa buzele suple si moi.

Compozitie: ulei de argan, unt de shea si unt de cocos, ulei se susan, amestec de omega 3,6 si 9, vitamina E vegetala.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gamarde Balsam de buze nutritiv stick 3,8 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gamarde Balsam de buze nutritiv stick 3,8 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.