Forpus Calculator 11010 8DG

20.99 lei (1 magazin)
Calculator de birou cu display LCD ce afiseaza 8 digiti. Acest calculator dispune de o alimentare duala: baterie pe baza de litiu si celula solara. In conditii de iluminare normala, calculatorul este alimentat de celula solara. Daca iluminarea scade sub un anumit nivel, alimentarea va fi asigurata de baterie. Calculatorul este prevazut cu o carcasa neagra de protectie realizata din plastic. Calculatorul este prevazut cu un ecran inclinat, a carui dimensiuni sunt urmatoarele: 50x15 mm. ...

Descriere


Forpus Calculator 11010 8DG

Calculator de birou cu display LCD ce afiseaza 8 digiti. Acest calculator dispune de o alimentare duala: baterie pe baza de litiu si celula solara. In conditii de iluminare normala, calculatorul este alimentat de celula solara. Daca iluminarea scade sub un anumit nivel, alimentarea va fi asigurata de baterie. Calculatorul este prevazut cu o carcasa neagra de protectie realizata din plastic. Calculatorul este prevazut cu un ecran inclinat, a carui dimensiuni sunt urmatoarele: 50x15 mm. Calculatorul cuprinde urmatoarele functii: Functie memorie Stocare in memorie, rapel din memorie Functie procentaj DA Functie radacina patrata DA Functie de oprire automata DA, dupa aproximativ 5 minute de neutilizare Dimensiunile calculatorului sunt urmatoarele: 88x59x10 mm. Ambalare: 50 bucati/cutie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forpus Calculator 11010 8DG de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forpus Calculator 11010 8DG sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.