Fiskars Plantator îngust Premium

de la 54,99 lei (6 magazine)
Cod producator: 137210 Descriere Plantatoarele Premium au un mâner foarte ușor din material FiberComp , combinat cu oţelul inoxidabil robust de pe lamă și dinţi. Această combinaţie oferă o excelentă funcţionalitate, desăvârșită de inserția SoftGrip pentru un plus de confort. Plantatoarele din material FiberComp sunt uşoare şi practice, cu o inspirată inserție grafică la suprafaţă. Pot tolera temperaturi cuprinse între -40° şi +150° ...

Descriere


Fiskars Plantator îngust Premium

Cod producator: 137210

Descriere
Plantatoarele Premium au un mâner foarte ușor din material FiberComp , combinat cu oţelul inoxidabil robust de pe lamă și dinţi. Această combinaţie oferă o excelentă funcţionalitate, desăvârșită de inserția SoftGrip pentru un plus de confort. Plantatoarele din material FiberComp sunt uşoare şi practice, cu o inspirată inserție grafică la suprafaţă. Pot tolera temperaturi cuprinse între -40° şi +150° şi sunt 100% reciclabile.
Caracteristici

Pentru plantat şi plivit chiar şi în pământ tare
Util în spaţii înguste şi balcoane
Lamă robustă din oţel inoxidabil
Orificiul pentru agăţat permite o depozitare uşoară

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fiskars Plantator îngust Premium de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fiskars Plantator îngust Premium sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.