Ferroli SFL 6 EL 43 kW

Ferroli SFL 6 EL 43 kW
5,525.00 lei
(1 magazin)
  Cazan fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW     Cazan din fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW este o centrala termica din fonta cu functionare pe baza de combustibili solizi (lemn, carbune, peleti, brichete, tocatura lemnoasa, orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice) ce permite obtinerea unei eficiente termice ridicate si realizeaza economii de energie semnificative. Pentru apa calda menajera Cazanul din fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL ...

Descriere - Ferroli SFL 6 EL 43 kW


 

Cazan fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW

 

  Cazan din fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW este o centrala termica din fonta cu functionare pe baza de combustibili solizi (lemn, carbune, peleti, brichete, tocatura lemnoasa, orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice) ce permite obtinerea unei eficiente termice ridicate si realizeaza economii de energie semnificative.

Pentru apa calda menajera Cazanul din fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW  trebuie sa i se ataseze un boiler termoelectric.
Cazanul din fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW poate fi adaptat pe motorina (necesita aplicarea unui arzator special de tip M) sau poate functiona si pe baza de peleti cu ajutorul arzatorului de capacitate ridicata SUN P7.

Cazanul din fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW este fabricat dupa cele mai inalte standarde europene find echipat cu tehnologie noua ce garanteaza un randament ridicat si o functionare optima in conditii sigure de exploatare.

 Cazanul fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW se livreaza impreuna cu regulatorul termostatic de tiraj pentru aer.
 

 

Caracteristici generale -  Cazan fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW

 

 Corpul  Cazanului din fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW este format din elemente proiectate cu grija si asamblate prin niplare, iar eficienta termica ridicata este data de repartizarea optima a nervurilor.
 Alimentarea rapida cu bucati mari de lemn este posibila datorita proiectarii in mod specific a camerei de ardere. Camera Cazanului fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW este complet imersata pentru a putea asigura o durata de functionare prelungita si un randament ridicat.


 Pentru ca acest Cazan fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW sa ofere un randament optim, combustibilul folosit trebuie sa fie in stare naturala netratat. Este interzisa arderea deseurilor sau a plasticului deoarece acestea pot produce gaze de ardere toxice provocand riscuri de otravire, explozie sau deces.


 Lemnul utilizat influenteaza randamentul termic al Cazanului din fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW in functie de modul de incarcare,esenta, gradul de umiditate, forma si dimensiuni. Cele mai bune esente de lemn ce ofera un randament optim sunt: stejar, frasin, fag, artar si pomi fructiferi (cu exceptia ciresului).


 Instalarea, punerea in functiune cat si operatiunile de intretinere si curatare a Cazanului din fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW trebuie efectuata numai de catre personal specializat si autorizat Ferroli pentru a putea beneficia de garantie stabilita in contract.
 Locul de amplasare pentru acest Cazan fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW trebuie sa fie intr-o incapere special amenajata, aerisita, ferita de umiditate si inghet.

Deasemenea locul de instalare trebuie sa fie curat si uscat, sa nu existe obiecte sau materiale inflamabile ce pot pune in pericol siguranta dvs.
 Cazanul din fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW trebuie instalat intr-un spatiu suficient de mare pentru a se putea desfasura activitatiile normale de intretinere si de incarcare a combustibilului folosit.


 
Date tehnice - Cazan fonta pe lemne Ferroli SFL 6 EL 43 kW

 

- Putere termica:
        - lemne: 43 kW
        - carbuni: 52.5 kW
- Presiune max. de functionare: 4 bar
- Continut apa: 38 L
- Continut camera: 108 dm3
- Dimensiuni deschidere de incarcare: 384x210 mm
- Interval de reglare temperatura: 30 - 90 grdC
- Setare recomandata temperatura cu combustibil solid: >60 grdC
- Temperatura minima retur centrala: 50 grdC 
- Cerinte linie de alimentare cu apa pentru racirea serpentinei de siguranta:
        - presiune minima: 2 bar
        - debit minim: 10 L/min
        - temperatura max.: 25 grdC
- Durata unei incarcaturi de lemne: >= 2.5 h
- Durata unei incarcaturi de carbune: >= 4.5 h
- Tiraj minim la cos: 0.18 mbar
- Clasa eficienta EN303-5: 3
- Masa in gol: 337 kg 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ferroli SFL 6 EL 43 kW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ferroli SFL 6 EL 43 kW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.