FEAR 3

36.65 lei
(1 magazin)
FEAR 3 (F3AR) este un shooter dezvoltat de Day 1 Studios, care va fi distribuit de Warner Bros. Interactive Entertainment incepand cu primavara anului 2011. FEAR 3 este sequel-ul jocului FEAR2: Project Origin (lansat la inceputul anului 2009) si va fi disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3 . Asa cum ne-am obisnuit, jocul va semana cu un film horror, fiind adresat publicului de peste 18 ani. Alma se intoarce, de data aceasta ca femeie matura, in primul trailer dat publicitatii ...

Descriere


FEAR 3

FEAR 3 (F3AR) este un shooter dezvoltat de Day 1 Studios, care va fi distribuit de Warner Bros. Interactive Entertainment incepand cu primavara anului 2011. FEAR 3 este sequel-ul jocului FEAR2: Project Origin (lansat la inceputul anului 2009) si va fi disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3 . Asa cum ne-am obisnuit, jocul va semana cu un film horror, fiind adresat publicului de peste 18 ani. Alma se intoarce, de data aceasta ca femeie matura, in primul trailer dat publicitatii fiind pe masa de operatii, in momentul in care se pregateste sa dea nastere copilului lui Becket. Point Man si Paxton Fettel vor fi personajele jucabile, cei doi revenind din FEAR, respectiv FEAR 2.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul FEAR 3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru FEAR 3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.