Electronic Arts Simcity 2013

de la 34.00 lei
(2 magazine)
Cel mai bun simulator de orase a revenit! Creeaza orasul viselor tale si ia cele mai bune decizii pentru a imbunatati viata simsilor care traiesc in acesta. Fiecare decizie, importanta sau mai putin importanta, va avea consecinte. Investeste in industrie si economia se va dezvolta rapid, insa ai grija, acest lucru va afecta nivelul de poluare si implicit sanatatea locuitorilor. Implementeaza tehnologia verde si imbunatateste vietile simsilor tai, cu riscul de a creste nivelul taxelor s ...

Descriere


Electronic Arts Simcity 2013

Cel mai bun simulator de orase a revenit! Creeaza orasul viselor tale si ia cele mai bune decizii pentru a imbunatati viata simsilor care traiesc in acesta. Fiecare decizie, importanta sau mai putin importanta, va avea consecinte. Investeste in industrie si economia se va dezvolta rapid, insa ai grija, acest lucru va afecta nivelul de poluare si implicit sanatatea locuitorilor. Implementeaza tehnologia verde si imbunatateste vietile simsilor tai, cu riscul de a creste nivelul taxelor si rata somajului. Fa echipa cu prietenii tai pentru a rezolva provocari globale: lansarea unei nave spatiale, reducerea emisiilor de dioxid de carbon sau construirea minunilor. Concureaza cu alti jucatori din lume pentru a avea cel mai frumos, cel mai murdar, cel mai bogat sau cel mai fericit oras!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Simcity 2013 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Simcity 2013 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.