Electronic Arts Need For Speed Pc

 Need for Speed 2015 PC este un joc de tip curse auto moto lansata de Electronic Arts la data de 4/30/2016. Conform declaratiilor celor de la Ghost Games, jocul se va numi pur si simplu Need for Speed, fara niciun alt subtitlu, fiind conceput drept un reboot al seriei NFS. Dupa cum anuntasera, Electronic Arts si studioul Ghost Games tocmai au dezvaluit primele informatii despre urmatorul joc al seriei Need for Speed, fara a-i anunta insa denumirea completa. Am primit in ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Electronic Arts Need For Speed Pc

 Need for Speed 2015 PC este un joc de tip curse auto moto lansata de Electronic Arts la data de 4/30/2016. Conform declaratiilor celor de la Ghost Games, jocul se va numi pur si simplu Need for Speed, fara niciun alt subtitlu, fiind conceput drept un reboot al seriei NFS. Dupa cum anuntasera, Electronic Arts si studioul Ghost Games tocmai au dezvaluit primele informatii despre urmatorul joc al seriei Need for Speed, fara a-i anunta insa denumirea completa. Am primit insa teaser trailer-ul de mai jos, realizat in intregime din secvente de gameplay, cateva imagini pe care le puteti admira in cadrul acestui articol, precum si primele informatii despre joc. Astfel, noul NFS este realizat doar pentru consolele de noua generatie (PlayStation 4 si Xbox One) si PC, iar dezvaluirea sa completa va avea loc cu ocazia conferintei de presa pe care EA o va sustine la E3 2015, pe 15 iunie 2015.   Ce stim insa de pe acum este ca noul Need for Speed va oferi optiuni avansate de personalizare a masinilor, va fi inspirat din cultura urbana autentica, va utiliza o lume de joc deschisa, actiunea urmand sa se desfasoare noaptea, si va beneficia de un fir narativ puternic.   Noul Need for Speed va fi lansat in toamna lui 2015, pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Need For Speed Pc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Need For Speed Pc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.