Electronic Arts Left 4 Dead Pc

56.63 lei
(1 magazin)
Left 4 Dead Pc este un joc de tip first person shooter lansat de Electronic Arts in data de 11/21/2008, disponibil pentru Pc si Xbox360. Left 4 Dead urmareste patru oameni, supravietuitori ai unei epidemii a virusului rabiei, ce s-a raspandit asupra omenirii cu o viteza infricosatoare. Victimele virusului devin niste monstri desfigurati si violenti ce ataca imediat orice persoana neinfectata. Jucatorii vor putea sa aleaga partea de care sa joace in Left 4 Dea ...

Descriere


Electronic Arts Left 4 Dead Pc

Left 4 Dead Pc este un joc de tip first person shooter lansat de Electronic Arts in data de 11/21/2008, disponibil pentru Pc si Xbox360.

Left 4 Dead urmareste patru oameni, supravietuitori ai unei epidemii a virusului rabiei, ce s-a raspandit asupra omenirii cu o viteza infricosatoare. Victimele virusului devin niste monstri desfigurati si violenti ce ataca imediat orice persoana neinfectata.

Jucatorii vor putea sa aleaga partea de care sa joace in Left 4 Dead, putand fi supravietuitori, avand scopul de a fugi de cei infectati si de a a junge intr-un loc sigur, sau infectati, avand scopul de elimina supravietuitorii.

Fiind un multyplayer co-op, in acelasi joc vor putea fi cate 4 personaje de fiecare parte. Daca de partea supravietuitorilor, lucrurile sunt destul de simple, cele patru personaje: Francis, Zoey, Bill si Loius avand la dispozitie avantajul armelor de foc, de parte infectatilor vor exista mai multe clase, fiecare cu proprietati si abilitatii proprii: The Boomer, The Hunter, The Smoker si The Tank.

Cerinte de sistem minime: Left 4 Dead (PC)
OS:Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP
Procesor: Pentium 4 3.0GHz
Memorie RAM: 1 GB
Placa Video: 128 MB, Shader model 2.0
Model placa video: ATI 9600, NVidia 6600 sau mai buna
Hard Disk: 7.5 GB liberi
Placa Audio: compatibila cu DirectX 9.0c

Cerinte de sistem recomandate: Left 4 Dead (PC)
OS: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP
Procesor: Intel core 2 duo 2.4GHz
Memorie RAM: 1 GB
Placa Video: 512MB Model shader 3.0
Model placa video: NVidia 7600, ATI X1600 sau mai buna
Hard Disk: 7.5 GB liberi
Placa Audio: compatibila cu DirectX 9.0c

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Left 4 Dead Pc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Left 4 Dead Pc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.