Electrolux ZPFPARKETT

560.56 lei
(1 magazin)
Caracteristici Aspirator cu sac, utilizează sac de praf S-bag S-bag ... este sacul de praf STANDARD. Este atât de simplu - doar ţineţi minte s-bag® Sac s-bag clasic cu durată îndelungată de folosire Sac s-bag clasic cu durată îndelungată de folosire Indicator sac de praf plin Display mic pe aspirator care indică atunci când este momentul pentru a schimba sacii de praf. Hygiene Filter™ anti-mirosuri Fi ...

Descriere


Electrolux ZPFPARKETT

Caracteristici
Aspirator cu sac, utilizează sac de praf S-bag

S-bag ... este sacul de praf STANDARD. Este atât de simplu - doar ţineţi minte s-bag®

Sac s-bag clasic cu durată îndelungată de folosire

Sac s-bag clasic cu durată îndelungată de folosire

Indicator sac de praf plin

Display mic pe aspirator care indică atunci când este momentul pentru a schimba sacii de praf.

Hygiene Filter™ anti-mirosuri

Filtru Hygiene Filter™ pentru a absorbi mirosurile neplăcute.

Hygiene Filter™

Filtrarea eficientă contribuie la calitatea aerului curat din locuinţa dvs. Filtrul lavabil Hygiene Filter™reţine până şi cele mai mici particule de praf. Puteţi curăţa acest filtru şi să-l refolosiţi, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să cumpăraţi filtre aşa des.

Filtru Clean Air Filtration™

Fiind prevăzut cu filtru igienic sau Allergy Plusfilter, aspiratorul SilentPerformer™ Cyclonic are multă grijă de persoanele sensibile la alergeni din casa dvs.

Tub telescopic

Ajustarea telescopica a tubului pentru lungime si ergonomie se foloseste atunci cand este nevoie.

Dispozitive de aspirare

Pe mânerul aspiratorului sunt păstrate un dispozitiv pentru locuri înguste şi unul pentru tapiţerie, permiţându-vă să aspiraţi cum trebuie diverse suprafeţe.

Amortizor ErgoShock™

Asiguraţi-vă că nu stricaţi mobila chiar şi atunci când daţi rapid cu aspiratorul - amortizorul ErgoShock™ creează un tampon între aspiratorul dvs. şi mobilă.

Silence Pro System™

Combinaţia dintre motorul nou, silenţios, construcţia carcasei şi duza cu nivel de zgomot optimizat oferă o aspirare foarte silenţioasă.

Maner frontal

Mâner destinat transportului în poziţie verticală.

Fanta integrata pentru parcare

Duza se parchează uşor atât în poziţie verticală cât şi orizontală.

2 poziţii de parcare

Cele două poziţii de parcare cu clame pentru furtun vă permit să aşezaţi aspiratorul SilentPerformer™ atât vertical cât şi orizontal, potrivindu-se perfect în debara.

Sistem de golire Easy Empty™

Sistemul de golire vă permite să eliminaţi praful fără a intra în contact cu el. Deschideţi pur şi simplu capacul şi lăsaţi praful să cadă la coşul de gunoi.

Regulator de putere

Îngrijiţi-vă covoarele la putere maximă şi aspiraţi-vă perdelele cu delicateţe graţie reglajului ajustabil al puterii de aspirare.

 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electrolux ZPFPARKETT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electrolux ZPFPARKETT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.