Electrolux ERN 1200 FOW

1 995.76 lei
(1 magazin)
Un loc perfect pentru congelarea alimentelor folosite foarte frecvent Integrat în frigider, acest compartiment de 4 stele este un loc perfect pentru alimentele congelate utilizate frecvent. Acestea sunt răcite la o temperatură sigură de -18°C Un design nou al rafturilor pentru a scăpa de restricţii la depozitare Mulţumită noului design, aceste rafturi de sticlă dispun de o lăţime şi adâncime mai mare. Aveţi mai multă flexibilitate în ceea ce priveşte depozitare alimen ...

Descriere


Electrolux ERN 1200 FOW

Un loc perfect pentru congelarea alimentelor folosite foarte frecvent

Integrat în frigider, acest compartiment de 4 stele este un loc perfect pentru alimentele congelate utilizate frecvent. Acestea sunt răcite la o temperatură sigură de -18°C

Un design nou al rafturilor pentru a scăpa de restricţii la depozitare

Mulţumită noului design, aceste rafturi de sticlă dispun de o lăţime şi adâncime mai mare. Aveţi mai multă flexibilitate în ceea ce priveşte depozitare alimentelor.

Flexibilitate mai mare pentru răcirea alimentelor

Acest raft cu lăţime 1/2, cu design inovator, montat pe uşă, poate să culiseze lateral, oferind mai multe opţiuni de depozitare a alimentelor.

Montaţi uşor frigiderul – într-o clipă

Durează doar câteva minute pentru a adapta înălţimea acestui frigider la cea a blatului. Aceasta deoarece este dotat cu picioare cu design inteligent care pot fi reglate rapid şi uşor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electrolux ERN 1200 FOW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electrolux ERN 1200 FOW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.