Electrolux EAL6142BOX

9 046.96 lei
(1 magazin)
Acces imediat la toate bauturile - fara a deschide frigiderul Cu aceasta combina frigorifica va puteti servi oaspetii cu bauturi, fara sa fie nevoie sa deschideti si sa inchideti usa frigiderului. Si asta cu ajutorul barului din dotare, cu un design atragator si deschidere printr-o singura atingere. Este confortabil si elegant. Si, pentru ca nu este nevoie sa deschideti usa frigiderului cu totul, ajuta chiar la economisirea energiei, ceea ce face ca aparatul sa fie unul ecologic. Pastr ...

Descriere


Electrolux EAL6142BOX

Acces imediat la toate bauturile - fara a deschide frigiderul

Cu aceasta combina frigorifica va puteti servi oaspetii cu bauturi, fara sa fie nevoie sa deschideti si sa inchideti usa frigiderului. Si asta cu ajutorul barului din dotare, cu un design atragator si deschidere printr-o singura atingere. Este confortabil si elegant. Si, pentru ca nu este nevoie sa deschideti usa frigiderului cu totul, ajuta chiar la economisirea energiei, ceea ce face ca aparatul sa fie unul ecologic.

Pastrati-va oaspetii racoriti cu ajutorul bauturilor racite si a ghetii

In zilele caniculare de vara si in serile cu petreceri sofisticate, aceasta combina frigorifica va ajuta sa va racoriti oaspetii. Aceasta deoarece are un dozator integrat pentru gheata si apa racita, filtrata. Poate produce pâna la 120 de cuburi de gheata intr-un interval de 24 de ore.

Control tactil independent asupra frigiderului si congelatorului

Cu aceasta combina frigorifica puteti beneficia in orice moment de prospetime optima. Tehnologia sa TwinTech raceste frigiderul si congelatorul folosind sisteme separate - ajutându-va sa pastrati umiditatea si aromele din alimentele proaspete. In plus, comenzile complet electronice va ofera control tactil independent asupra ambelor compartimente.

Flexibilitatea de a sorta alimentele proaspete exact in modul dorit

Cu aceste doua sertare pentru legume aveti mai multa flexibilitate pentru sortarea fructelor si legumelor. Puteti organiza totul exact asa cum doriti. In plus, ambele sertare sunt mai inalte si mai adânci decât cele obisnuite. Deci aveti si mai multa flexibilitate – depozitati mai mult sau mai putin, dupa cum aveti nevoie.

Pastrati-va alimentele mai proaspete si mai gustoase pentru mai mult timp

Pentru a pastra carnea, pestele si legumele proaspete in cea mai buna forma pentru un timp cât mai indelungat, utilizati sertarul special conceput din interiorul acestei combine frigorifice. Puteti varia temperatura din interiorul sertarului in functie de continutul sau (-3°C pentru carne, -1°C pentru peste si +3°C pentru legume). Suplimentar, sertarul iese in afara ajutându-se de ghidajele sale.

Iluminati mâncarea cu ajutorul unor LED-uri cu durata lunga de functionare, eficiente din punct de vedere energetic

Fie ca despachetati alimentele proaspat cumparate sau cautati ceva anume, trebuie sa puteti vedea ce se afla deja in combina frigorifica. De aceea acest model este dotat cu iluminare cu LED-uri cu durata de viata lunga, eficiente din punct de vedere energetic, in ambele compartimente. Acest lucru va permite sa vedeti ce este in interior pentru mai mult timp, cu un consum mai mic de energie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electrolux EAL6142BOX de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electrolux EAL6142BOX sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.