Eglo Plafoniera aplicata OPTICA 86811

OPTICA este o lampa moderna, eleganta, cu carcasa confectionata din otel cu finisaj din nichel mat.Dispersorul este din sticla opal, alb si asigura o lumina calda si placuta.OPTICA este dotata cu dulie E27, doua lampi standard cu putere de 60W fiecare.Clasa de protectie 1 - conductorul de protectie galben/verde, de la alimentarea de retea, trebuie conectat la clema de pamantare. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Eglo Plafoniera aplicata OPTICA 86811

OPTICA este o lampa moderna, eleganta, cu carcasa confectionata din otel cu finisaj din nichel mat.Dispersorul este din sticla opal, alb si asigura o lumina calda si placuta.OPTICA este dotata cu dulie E27, doua lampi standard cu putere de 60W fiecare.Clasa de protectie 1 - conductorul de protectie galben/verde, de la alimentarea de retea, trebuie conectat la clema de pamantare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Eglo Plafoniera aplicata OPTICA 86811 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Eglo Plafoniera aplicata OPTICA 86811 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.