Dunlop SP WINTER SPORT 3D 265/40 R20 104V XL

de la 1.297,21 lei (2 magazine)
Anvelope de iarna ce ofera manevrabilitate si stabilitate optime atunci cand conditiile de carosabil sunt dificile si, de asemenea, ofera performante si manevrabilitate imbunatatite pe carosabil uscat. SP Winter Sport 3D este o anvelopa de iarna creata de pasiunea inginerilor de la departamentul dezvoltare Dunlop de a furniza anvelope cu cele mai bune performante. Astfel, acest cauciuc de iarna unic prezinta trei tipuri de caneluri, pozitionate pe treizone diferite ale anvelopei pentru ...

Descriere


Dunlop SP WINTER SPORT 3D 265/40 R20 104V XL

Anvelope de iarna ce ofera manevrabilitate si stabilitate optime atunci cand conditiile de carosabil sunt dificile si, de asemenea, ofera performante si manevrabilitate imbunatatite pe carosabil uscat. SP Winter Sport 3D este o anvelopa de iarna creata de pasiunea inginerilor de la departamentul dezvoltare Dunlop de a furniza anvelope cu cele mai bune performante. Astfel, acest cauciuc de iarna unic prezinta trei tipuri de caneluri, pozitionate pe treizone diferite ale anvelopei pentru performante ridicate in timpul sofatului pe carosabile acoperite de zapada/gheata, ude sau uscate. Aceste caneluri se adapteaza la modificarile conditiilor de drum si permit acestor anvelope de iarna performante exceptionale. Anvelope de iarna inscriptionate cu marcajul `M+S` in conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile (anvelopele) autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dunlop SP WINTER SPORT 3D 265/40 R20 104V XL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dunlop SP WINTER SPORT 3D 265/40 R20 104V XL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.