Dunlop SP WINTER RESPONSE 2 165/70R14 81T

Anvelope de iarna special dezvoltate pentru mentinerea controlului vehiculului in toate conditiile de rulare pe timp de iarna. SP Winter Response este un cauciuc de iarna ce ofera aderenta si control mai bune si nivele imbunatatite ale raspunsului la rulare in orice conditii de iarna. Anvelopa de iarna ce prezinta doua tipuri de lamele, care lucreaza impreuna pentru a oferi o mai buna stabilitate, tractiune si control. Lamelele de pe umerii anvelopei intensifica performantele privind t ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Dunlop SP WINTER RESPONSE 2 165/70R14 81T

Anvelope de iarna special dezvoltate pentru mentinerea controlului vehiculului in toate conditiile de rulare pe timp de iarna. SP Winter Response este un cauciuc de iarna ce ofera aderenta si control mai bune si nivele imbunatatite ale raspunsului la rulare in orice conditii de iarna. Anvelopa de iarna ce prezinta doua tipuri de lamele, care lucreaza impreuna pentru a oferi o mai buna stabilitate, tractiune si control. Lamelele de pe umerii anvelopei intensifica performantele privind tractiunea si franarea, in timp ce amplitudinea mare a lamelor din centrul ecartamentului sporeste tractiunea si produce niveluri crescute de rezistenta la alunecarea laterala pe timpul rularii, in conditii de drum de iarna. Anvelope de iarna inscriptionate cu marcajul `M+S` in conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile (anvelopele) autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dunlop SP WINTER RESPONSE 2 165/70R14 81T de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dunlop SP WINTER RESPONSE 2 165/70R14 81T sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.