Dolce & Gabbana DOLCE FLORAL DROPS EDT 75ml

Dolce&Gabbana este o casa de moda italiana de lux, care a fost fondata de designerii italieni Domenico Dolce si Stefano Gabbana la Milano, in anul 1985. Brandul a câstigat rapid faima datorita cretiilor sale ostentative si sexi. Primul parfum pe care l-au lansat a fost ”Dolce&Gabbana” pentru femei, in anul 1992, urmata doi ani mai târziu de versiunea pentru barbati. Dolce&Gabbana a lansat seria de parfumuri ”Anthology” -”L`Empereur 4”, ”La Force 11”, ”La Lune 18”, ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Dolce & Gabbana DOLCE FLORAL DROPS EDT 75ml

Dolce&Gabbana este o casa de moda italiana de lux, care a fost fondata de designerii italieni Domenico Dolce si Stefano Gabbana la Milano, in anul 1985. Brandul a câstigat rapid faima datorita cretiilor sale ostentative si sexi. Primul parfum pe care l-au lansat a fost ”Dolce&Gabbana” pentru femei, in anul 1992, urmata doi ani mai târziu de versiunea pentru barbati. Dolce&Gabbana a lansat seria de parfumuri ”Anthology” -”L`Empereur 4”, ”La Force 11”, ”La Lune 18”, ”La Roue de la Fortune 10” -inspirata de cartile de tarot, care a avut un mare succes. Parfumurile Dolce&Gabbana sunt create in colaborare cu parfumierii Nathalie Lorson, Max Gavarry, Olivier Cresp, Givaudan, Stefano Gabbana si Rodrigo Flores-Roux.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dolce & Gabbana DOLCE FLORAL DROPS EDT 75ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dolce & Gabbana DOLCE FLORAL DROPS EDT 75ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.