Djeco Puzzle gigant Parada animalelor

Djeco Puzzle gigant Parada animalelor
oferte de la
92.00 lei

(6 magazine)
Ce sa fie oare? Un elefant? Si mai departe? Un papagal? Asa cum spune si numele, puzzle-ul prezinta diverse animale colorate in 36 de piese mari. Puzzle-ul este realizat din carton rezistent si va puteti distra cu el mai multi ani la rand.Pune cap la cap toate piesele si vei avea un splendid covor de animale cu o lungime de 1.33 metri.Caracteristici:- animale prezentate: panda, crocodil, elefant, sarpe, leu si pasari;- lungime puzzle 1.33 m;- realizat din carton rezistent. ...

Descriere - Djeco Puzzle gigant Parada animalelor


Ce sa fie oare? Un elefant? Si mai departe? Un papagal? Asa cum spune si numele, puzzle-ul prezinta diverse animale colorate in 36 de piese mari. Puzzle-ul este realizat din carton rezistent si va puteti distra cu el mai multi ani la rand.

Pune cap la cap toate piesele si vei avea un splendid covor de animale cu o lungime de 1.33 metri.

Caracteristici:
- animale prezentate: panda, crocodil, elefant, sarpe, leu si pasari;
- lungime puzzle 1.33 m;
- realizat din carton rezistent.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Djeco Puzzle gigant Parada animalelor de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Djeco Puzzle gigant Parada animalelor sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.