Djeco Puzzle Abracadabra

de la 98,00 lei (2 magazine)
Puzzle-ul Abracadabra necesita o atentie si un interes sporit din partea copilului tau datorita numarului mare de piese, dar si datorita aglomerarii fiintelor reprezentate. Realizarea acestui puzzle este mai usoara daca se utilizeaza posterul cu aceleasi dimensiuni.  Imaginea te ajuta sa calatoresti intr-o lume nemaivazuta unde fiecare personaj se afla la locul lui. Elefantul doarme pe spate pe o creanga, vulpea alearga cu puiul pe spate dupa un corb care are un cascaval imens s ...

Descriere


Djeco Puzzle Abracadabra

Puzzle-ul Abracadabra necesita o atentie si un interes sporit din partea copilului tau datorita numarului mare de piese, dar si datorita aglomerarii fiintelor reprezentate. Realizarea acestui puzzle este mai usoara daca se utilizeaza posterul cu aceleasi dimensiuni.

Cu asa o sursa bogata de inspiratie devine foarte usor sa creezi propria poveste. Acest puzzle reuseste cu ajutorul imaginii ce va rezulta sa atraga copiii intr-un mod amuzant spre pictura, o lume plina de caldura si poezie.
Caracteristici- 200 piese;
- dezvolta abilitati cognitive si motrice fine;
- confectionat din carton non-toxic, conform reglementarilor EN71&ASTM;

Varsta recomandata6 - 12 ani.
Dimensiuni97 x 33 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Djeco Puzzle Abracadabra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Djeco Puzzle Abracadabra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.