DeWALT D25033K

de la 812,00 lei (2 magazine)
Ciocan rotopercutor DEWALT D25033K DEWALT D25033K: Acest ciocan rotopercutor este special conceput pentru gaurire cu diametru cuprins intre 4 si 26 mm, fiind foarte util in fixarea ancorelor in zidarie si beton. Aplicatii diverse in materiale precum: lemn otel ceramica D25033K de la DeWalt se prezinta cu o performanta superioara altor modele aflate pe piata, datorita constructiei cu diametru mare a mecanismului de percutie. De asemenea acest aspect ofera si o m ...

Descriere


DeWALT D25033K

Ciocan rotopercutor DEWALT D25033K

DEWALT D25033K: Acest ciocan rotopercutor este special conceput pentru gaurire cu diametru cuprins intre 4 si 26 mm, fiind foarte util in fixarea ancorelor in zidarie si beton. Aplicatii diverse in materiale precum:

  • lemn
  • otel
  • ceramica

D25033K de la DeWalt se prezinta cu o performanta superioara altor modele aflate pe piata, datorita constructiei cu diametru mare a mecanismului de percutie. De asemenea acest aspect ofera si o mai buna utilizare a ciocanului rotopercutor, garantand astfel o durabilitate in timp. Designul acestui model este unul ergonomic, avand o forma rotunjita, oferind astfel utilizatorului o manevrare usoara chiar si in aplicatiile mai complexe. Turatia acestor ciocane rotopercutoare este reglabila electronic conferind o utilizare usoara si control total in aplicatiile utilizatorului. Alte avantaje ale acestui model de rotopercutor sunt: gurile de ventilare care protejeaza ochii utilizatorului cat si garniturile care asigura o viata de utilizare indelungata a modelului D25033K cat si protectie impotriva intrarii prafului si a particulelor nedorite. Dispune de 3 hammer mode.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DeWALT D25033K de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DeWALT D25033K sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.