Devia Husa iPad Mini 4 Light Grace Pink

Husa Devia Light Grace iPad Mini 4 Pink Husa Devia Light Grace este o husa de calitate ultraslim si extra light cu design ultramodern si culori vii. Finisaje deosebite sunt realizate cu precizie, gama Light Grace fiind disponibila in mai multe culori. Decupajele laterale ofera acces la toate sloturile, astfel incat nu este necesar sa scoateti tableta din husa. Capacul spate este rigid si semi-transparent iar partea din fata este captusita cu o material fin cauciucat pentru a e ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Devia Husa iPad Mini 4 Light Grace Pink

Husa Devia Light Grace iPad Mini 4 Pink

Husa Devia Light Grace este o husa de calitate ultraslim si extra light cu design ultramodern si culori vii. Finisaje deosebite sunt realizate cu precizie, gama Light Grace fiind disponibila in mai multe culori.
Decupajele laterale ofera acces la toate sloturile, astfel incat nu este necesar sa scoateti tableta din husa.
Capacul spate este rigid si semi-transparent iar partea din fata este captusita cu o material fin cauciucat pentru a evita alunecari accidentale in pozitia stand.

Functia sleep/awake induce intrarea/iesirea din stand-by a tabletei, ceea ce reduce consumul inutil al bateriei.

Culori disponibile: Black, White, Gold, Pink

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Devia Husa iPad Mini 4 Light Grace Pink de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Devia Husa iPad Mini 4 Light Grace Pink sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.