Deseda Lenjerie 7 piese Maxi 140 x 70 cm Bombonici

Lenjerie de pat 7 piese Maxi 140 x 70 cm, marca Deseda • Recomandata copiilor de la nastere pentru patuturile de 140 x 70 cm, si contine 7 piese. • Lenjeria are tot ceea ce trebuie pentru bebelusi neastamparati si dragalasi:     - un cearsaf de pat cu elastic pe colturi de 160 x 90 cm.    - o pernuta moale, umpluta cu puf siliconizat hypoalergenic, cu dimensiunea de 25 x 37 cm subtire potrivita pentru patut de bebelus.     - o plapu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Deseda Lenjerie 7 piese Maxi 140 x 70 cm Bombonici

Lenjerie de pat 7 piese Maxi 140 x 70 cm, marca Deseda

• Recomandata copiilor de la nastere pentru patuturile de 140 x 70 cm, si contine 7 piese.

• Lenjeria are tot ceea ce trebuie pentru bebelusi neastamparati si dragalasi:
    - un cearsaf de pat cu elastic pe colturi de 160 x 90 cm.
   - o pernuta moale, umpluta cu puf siliconizat hypoalergenic, cu dimensiunea de 25 x 37 cm subtire potrivita pentru patut de bebelus.
    - o plapumioarade 120 x 100 cm, umpluta cu vatelina moale si pufoasa.
   - 2 bucati de aparatori laterale pentru gratarele lungi ale patutului, cu inaltimea de 60 cm , umplute cu vatelina, ce imbraca gratarele patutului, astfel incat bebelusul sa nu se loveasca.
   - 2 bucati de aparatori pentru capul si picioarele patutului (de 70 x 60 cm). Astfel gratarele patutului vor fi acoperite cu totul, si bebelusii vor avea cu adevarat confort dar si siguranta in patuturile lor.

• Lenjeria se poate spala in masina de spalat rufe, la program normal.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Deseda Lenjerie 7 piese Maxi 140 x 70 cm Bombonici de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Deseda Lenjerie 7 piese Maxi 140 x 70 cm Bombonici sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.