DeLonghi CG196

356.99 lei
(1 magazin)
Se pot selecta 3 POZITII DE PREPARARE DIFERITE; POZITIA CONTACT: pentru a prepara rapid hamburgeri, cotlete, sandvisuri, coaste si pui; POZITIA OVER-HEAD GRILL: placa de sus este usor ridicata pentru a prepara pizza si file de peste; POZITIA BARBECUE: aparatul poate fi deschis complet pentru a dubla suprafata de preparare; Placi de preparare detasabile, lavabile in masina de spalat vase, anti-adezive; Termostat reglabil si lumini de avertizare; Micro-comutator de siguranta; Mânere cu ...

Descriere


DeLonghi CG196

Se pot selecta 3 POZITII DE PREPARARE DIFERITE; POZITIA CONTACT: pentru a prepara rapid hamburgeri, cotlete, sandvisuri, coaste si pui; POZITIA OVER-HEAD GRILL: placa de sus este usor ridicata pentru a prepara pizza si file de peste; POZITIA BARBECUE: aparatul poate fi deschis complet pentru a dubla suprafata de preparare; Placi de preparare detasabile, lavabile in masina de spalat vase, anti-adezive; Termostat reglabil si lumini de avertizare; Micro-comutator de siguranta; Mânere cu racire cu izolare termica; Picioare anti-alunecare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DeLonghi CG196 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DeLonghi CG196 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.