DECA SM 1236 Incarcator baterie

297.36 lei
(1 magazin)
Descriere: Incărcătoarele automate de baterii cu program de conservare încărcare Potrivit pentru încărcarea bateriilor plumb Multi step charging : Bateriile sunt încărcate prin aplicarea unor programe sofisticate High efficency:  "I-U" Caracteristiciile de incarcare minimizează durata de incaracre a bateriei Functia de intretinere  "Pulse Maintenance" poate rămâne conectat la baterie pentru o lungă perioadă de timp. Păstrează bateria ga ...

Descriere


DECA SM 1236 Incarcator baterie

Descriere: Incărcătoarele automate de baterii cu program de conservare încărcare Potrivit pentru încărcarea bateriilor plumb Multi step charging : Bateriile sunt încărcate prin aplicarea unor programe sofisticate High efficency:  "I-U" Caracteristiciile de incarcare minimizează durata de incaracre a bateriei Functia de intretinere  "Pulse Maintenance" poate rămâne conectat la baterie pentru o lungă perioadă de timp. Păstrează bateria gata de utilizare, prin incarcarea cu pulsuri Siguranță garantată: proiectat pentru a proteja electronicele autovehiculelor. Nu produc scântei; polaritate inversă și protectie la scurtcircuit. IP65 Ușor și compact. Construit pentru utilizare in exterior. 3 pași a programului de încărcare. Prima fază: curent constant; A doua fază: tensiune constantă; A treia fază: mentenanta prin impulsuri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DECA SM 1236 Incarcator baterie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DECA SM 1236 Incarcator baterie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.