Davidoff COOL WATER EDT 200ml

Davidoff COOL WATER  EDT 200ml
oferte de la
100.00 lei

(8 magazine)
Davidoff este o casa elvetiana de produse de tutun, fondata în anul 1912, de catre Henri Davidoff. Comercializarea trabucurilor cubaneze, în special, a facut ca brandul sa devina cunoscut. Astazi, Davidoff produce o gama larga de articole de toaleta, inclusiv parfumuri. Primul parfum al Casei a fost lansat în anul 1984, ”Davidoff For Men”. Brandul Davidoff continua sa produca parfumuri în colaborare cu compania Coty si cu parfumierii Antoine Lie, Aurelien Guichard, Pierre Bourd ...

Descriere - Davidoff COOL WATER EDT 200ml


Davidoff este o casa elvetiana de produse de tutun, fondata în anul 1912, de catre Henri Davidoff. Comercializarea trabucurilor cubaneze, în special, a facut ca brandul sa devina cunoscut. Astazi, Davidoff produce o gama larga de articole de toaleta, inclusiv parfumuri. Primul parfum al Casei a fost lansat în anul 1984, ”Davidoff For Men”. Brandul Davidoff continua sa produca parfumuri în colaborare cu compania Coty si cu parfumierii Antoine Lie, Aurelien Guichard, Pierre Bourdon, Nathalie Lorson, Philippe Bousseton.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Davidoff COOL WATER EDT 200ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Davidoff COOL WATER EDT 200ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.