Data Flash Spuma curatare suprafete din plastic, metal, sticla (nu pentru TFT/LCD/Plasma), 400ml, DATA FLASH

26.50 lei (1 magazin)
Spuma curatare suprafete din plastic, metal, sticla (nu pentru TFT/LCD/Plasma), 400ml, DATA FLASH Contine: Spray 400 ml spuma. Pentru curatarea eficienta si compleata a suprafetelor din plastic sau suprafetelor colorate ale computerelor si echipamentelor de birou. Aplicati spuma pe o laveta din microfibra sau direct pe suprafata murdara. Lasati spuma sa actioneze cateva secunde inainte de stergere. Indepartati orice urma cu o laveta uscata. ...

Descriere


Data Flash Spuma curatare suprafete din plastic, metal, sticla (nu pentru TFT/LCD/Plasma), 400ml, DATA FLASH

Spuma curatare suprafete din plastic, metal, sticla (nu pentru TFT/LCD/Plasma), 400ml, DATA FLASH Contine: Spray 400 ml spuma. Pentru curatarea eficienta si compleata a suprafetelor din plastic sau suprafetelor colorate ale computerelor si echipamentelor de birou. Aplicati spuma pe o laveta din microfibra sau direct pe suprafata murdara. Lasati spuma sa actioneze cateva secunde inainte de stergere. Indepartati orice urma cu o laveta uscata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Data Flash Spuma curatare suprafete din plastic, metal, sticla (nu pentru TFT/LCD/Plasma), 400ml, DATA FLASH de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Data Flash Spuma curatare suprafete din plastic, metal, sticla (nu pentru TFT/LCD/Plasma), 400ml, DATA FLASH sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.