Dacia Plant Tinctura de Propolis (20 ml)

de la 14,99 lei (5 magazine)
TINCTURĂ DE PROPOLIS TINCTURA DE PROPOLIS reprezintă extractul alcoolic al propolisului, fiind obţinut prin preparare la rece. Propolisul este obţinut în special din răşina mugurilor de plop, dar şi din alte plante, fiind utilizat în medicina tradiţională datorită proprietăţilor antimicrobiene, antiinflamatoare şi cicatrizante. Dintre produsele vegetale şi apicole administrate pe cale orală, s ...

Descriere


Dacia Plant Tinctura de Propolis (20 ml)

TINCTURĂ DE PROPOLIS

TINCTURA DE PROPOLIS
reprezintă extractul alcoolic al propolisului, fiind obţinut prin preparare la rece. Propolisul este obţinut în special din răşina mugurilor de plop, dar şi din alte plante, fiind utilizat în medicina tradiţională datorită proprietăţilor antimicrobiene, antiinflamatoare şi cicatrizante.
Dintre produsele vegetale şi apicole administrate pe cale orală, soluţiile alcoolice şi hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dacia Plant Tinctura de Propolis (20 ml) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dacia Plant Tinctura de Propolis (20 ml) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.