Cramele Recas Selene Feteasca Neagra

de la 58.82 lei (2 magazine)
Violet pur, deci încă tânăr, acest vin încearcă să obţină maximum de expresie şi maturitate din soiul port-drapel al României. Debutul este închis şi cernelos, semn al unui stagiu serios de maturare în butoaie de stejar, însă o jumătate de oră de aerisire îl aduce în zona de fructe negre de pădure, piele groasă şi curmale uscate. În ultimul stadiu, când depăşeşte 14-15șC, vinul capătă tot spectrul clasic de arome ale Feteştii Negre, cu fructe roşii şi ...

Descriere


Cramele Recas Selene Feteasca Neagra

Violet pur, deci încă tânăr, acest vin încearcă să obţină maximum de expresie şi maturitate din soiul port-drapel al României. Debutul este închis şi cernelos, semn al unui stagiu serios de maturare în butoaie de stejar, însă o jumătate de oră de aerisire îl aduce în zona de fructe negre de pădure, piele groasă şi curmale uscate. În ultimul stadiu, când depăşeşte 14-15șC, vinul capătă tot spectrul clasic de arome ale Feteştii Negre, cu fructe roşii şi negre, prune afumate, magiun cu mieji de nucă, gem de căpşune şi condimente.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cramele Recas Selene Feteasca Neagra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cramele Recas Selene Feteasca Neagra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.