CooperVision Proclear Multifocal Toric (3 lentile)

Aceste lentile multifocale sunt adecvate pentru cei cu astigmatism, în cazuri precum cititul ziarului sau a unui semn de la distanță. Proclear multifocale torice păstrează ochii hidratați pe tot parcursul zilei, datorită sistemului unic de umezire. Sunt pentru uz zilnic și ar trebui schimbate o dată pe lună. Sistemul lor optic și materialul foarte moale, din care sunt fabricate acestea, le face foarte fragile. Când le aplicați, scoateți sau curățați, vă rugăm să le ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


CooperVision Proclear Multifocal Toric (3 lentile)

Aceste lentile multifocale sunt adecvate pentru cei cu astigmatism, în cazuri precum cititul ziarului sau a unui semn de la distanță. Proclear multifocale torice păstrează ochii hidratați pe tot parcursul zilei, datorită sistemului unic de umezire. Sunt pentru uz zilnic și ar trebui schimbate o dată pe lună. Sistemul lor optic și materialul foarte moale, din care sunt fabricate acestea, le face foarte fragile. Când le aplicați, scoateți sau curățați, vă rugăm să le manevrați cu atenție și sa evitați strângerea acestora între degete. Vă rugăm să fiți atenți la unghiile ascuțite sau marginile suportului în care le păstrați.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CooperVision Proclear Multifocal Toric (3 lentile) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CooperVision Proclear Multifocal Toric (3 lentile) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.