CooperVision MyDay daily disposable (90 lentile)

319.90 lei
(1 magazin)
MyDay sunt lentilele noi zilnice de la CooperVision. Cu o formulă unică, numită Smart Silicone™, lentilele MyDay™ (stenfilcon A) asigură un flux constant de oxigen către cornee. Cu mai puțin silicon necesar ca să atingă nivelul de permeabilitate a oxigenului, rețelele de silicon, permit un flux mai puternic de umezeală. Acest proces rezultă într-o înmuiere mai ușoară a suprafeței lentilei, pentru o utilizare mai confortabilă. ...

Descriere


CooperVision MyDay daily disposable (90 lentile)

MyDay sunt lentilele noi zilnice de la CooperVision. Cu o formulă unică, numită Smart Silicone™, lentilele MyDay™ (stenfilcon A) asigură un flux constant de oxigen către cornee. Cu mai puțin silicon necesar ca să atingă nivelul de permeabilitate a oxigenului, rețelele de silicon, permit un flux mai puternic de umezeală. Acest proces rezultă într-o înmuiere mai ușoară a suprafeței lentilei, pentru o utilizare mai confortabilă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CooperVision MyDay daily disposable (90 lentile) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CooperVision MyDay daily disposable (90 lentile) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.