Continental SPORT CONTACT 6 225/40 R19 93Y

Continental Sport Contact 6 sunt cea mai noua lansare din deja celebra gama de anvelope de vara a faimousului producator german. Anvelopele au fost proiectate pentru a oferi performante maxime pe autoturismele sport si cele de performanta inalta. Compusul de cauciuc Black Chili ofera un nivel maximizat al aderentei indiferent de conditiile de drum, oferind astfel o experienta de neuitat. Banda de rulare a cauciucurilor Sport Contact 6 are un design ultra modern, fiind dezvoltata pentr ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Continental SPORT CONTACT 6 225/40 R19 93Y

Continental Sport Contact 6 sunt cea mai noua lansare din deja celebra gama de anvelope de vara a faimousului producator german. Anvelopele au fost proiectate pentru a oferi performante maxime pe autoturismele sport si cele de performanta inalta. Compusul de cauciuc Black Chili ofera un nivel maximizat al aderentei indiferent de conditiile de drum, oferind astfel o experienta de neuitat. Banda de rulare a cauciucurilor Sport Contact 6 are un design ultra modern, fiind dezvoltata pentru a oferi un nivel maxim al controlului. Designul Macro Block garanteaza manevrabilitate sporita la orice schimbare a directiei de mers, iar canelurile concave, asimetrice, contribuie si ele la randul lor la pastrarea unui nivel superior al manevrabilitatii. Tehnologia Aralon350, utilizata in fabricarea acestor anvelope, permite utilizarea in siguranta a acestora la viteze de pana la 350 km/h. Anvelope de cea mai inalta calitate, marcate si etichetate conform legislatiei UE aflate in vigoare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Continental SPORT CONTACT 6 225/40 R19 93Y de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Continental SPORT CONTACT 6 225/40 R19 93Y sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.