Continental CONTI HYBRID HD3 315/80 R22.5 156/150L

de la 2 635.90 lei (4 magazine)
Continental Conti Hybrid HD3   Solicitările tot mai diverse din piaţa transporturilor solicită un nou nivel de versatilitate pentru vehiculele comerciale. Noua anvelopă Conti Hybrid HD3 oferă mai mult de atât. Oferind cel mai mare randament kilometric precum şi cea mai mică rezistenţă la rulare din clasa sa, este în elementul său atât în oraş cât şi pe drumuri regionale sau autostrăzi. Montare pe axa motoare.   Redefi ...

Descriere


Continental CONTI HYBRID HD3 315/80 R22.5 156/150L

Continental Conti Hybrid HD3

 

Solicitările tot mai diverse din piaţa transporturilor solicită un nou nivel de versatilitate pentru vehiculele comerciale. Noua anvelopă Conti Hybrid HD3 oferă mai mult de atât. Oferind cel mai mare randament kilometric precum şi cea mai mică rezistenţă la rulare din clasa sa, este în elementul său atât în oraş cât şi pe drumuri regionale sau autostrăzi. Montare pe axa motoare.

 

Redefinim regionalul:

 

 

    • Cea mai bună în clasa sa

 

    • Rezistenţă la rulare excelentă şi randament kilometric mare

 

    • Consum mic de carburant

 

 

Noua anvelopă Conti Hybrid HD3’s cu compuşi speciali – un compus avansat optimizat pentru aplicaţie – duce la îmbunătăţiri semnificative ale randamentului kilometric şi al rezistenţei la rulare.

Etichetare UE anvelope / Clase de eficienta

Uniunea Europeana a introdus prin ordonanta (nr. 1222/2009) etichetarea UE a anvelopelor in mod obligatoriu si identic pentru toate statele membre UE. Este valabila pentru anvelope de automobile, anvelope de utilitare usoare precum si anvelope pentru utilitare grele, care au fost produse dupa data de 01.07.2012.
Anvelopele sunt clasificate in etichetarea anvelopelor UE prin intermediul a trei caracteristici de performanta: eficienta in combustibil(litere de la A la G), aderenta pe umezeala (litere de la A la G)si externa emisie de zgomot (decibel).

Nu sunt afectate de marcarea cu etichete de anvelopa UE urmatoarele: anvelope resapate, anvelope profesionale Off-Road, anvelope de cursa,anvelope cu dispozitive suplimentare pentru imbunatatirea tractiunii cum ar fi d.e.anvelope cu nituri (spikes), pneuri de rezerva de tipul T, anvelope speciale pentru montarea pe vehicule, care au fost inmatriculate inainte de 1. octombrie 1990, anvelope cu viteza maxima admisa de 80 km/h,anvelope cu jante cu un diametru nominal mai mic sau egal cu 254 mm sau mai mare sau egal cu 635 mm.
Cu aceasta ordonanta, UE doreste sa promoveze pe de-o parte eficienta economica si ecologica in traficul stradal, precum si sa mareasca siguranta pe sosea, pe de alta parte sa ofere consumatorului mai multa transparenta a produsului si sa serveasca in acelasi timp ca ajutor activ de luare de decizii.

Specialistii critica faptul, ca eticheta de anvelopa UE reflecta prea putine caracteristici ale produsului. Anvelopele dispun de mult mai multe insusiri de produs importante si relevante pentru siguranta, cum ar fi insusiri de acvaplanare, stabilitatea rularii, durata de viata, caracteristici de frânare pe carosabil uscat si umed, comportamentul in conditii de vreme grea s.a..
Producatorii de anvelope atrag atentia asupra faptului, ca si in continuare rezultatele de testare ale diverselor institutii si reviste de specialitate ramân un mijloc important de informare pentru consumatorul final. Acestea testeaza de regula nu numai cele trei caracteristici de produs, inscrise pe eticheta de anvelopa UE, ci si pâna la 11 alte insusiri de produs, relevante pentru siguranta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Continental CONTI HYBRID HD3 315/80 R22.5 156/150L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Continental CONTI HYBRID HD3 315/80 R22.5 156/150L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.