Constantin Schiopu Metodica predarii literaturii romane - Constantin Schiopu

Constantin Schiopu Metodica predarii literaturii romane - Constantin Schiopu
0.00 lei
(0 magazine)
Editura CarminisISBN 978-973-123-095-5Numar pagini 336Format 14.5x20.5An aparitie 2009Studiul de fata prezinta o provocare pentru o posibila metodologie a educatiei literar-artistice a elevilor. Lucrarea se adreseaza deopotriva profesorilor de limba si literatura romana cu experienta pedagogica si celor care isi incep activitatea didactica, universitarilor si studentilor de la facultatile de litere, cercetatorilor stiintifici in domeniul teoriei si metodologiei instruirii. Cei interesa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Constantin Schiopu Metodica predarii literaturii romane - Constantin Schiopu


Editura Carminis
ISBN 978-973-123-095-5
Numar pagini 336
Format 14.5x20.5
An aparitie 2009

Studiul de fata prezinta o provocare pentru o posibila metodologie a educatiei literar-artistice a elevilor. Lucrarea se adreseaza deopotriva profesorilor de limba si literatura romana cu experienta pedagogica si celor care isi incep activitatea didactica, universitarilor si studentilor de la facultatile de litere, cercetatorilor stiintifici in domeniul teoriei si metodologiei instruirii.
Cei interesati vor gasi in aceasta carte atat repere teoretico-literare pentru domeniile fundamentale ale receptarii literaturii, cat si sugestii pentru organizarea lectiilor.
Autorul a pledat pentru o metodologie a creativitatii, promovand parteneriatul, stimularea, activizarea si cooperarea, insistand asupra unor strategii interactive de receptare/studiere/predare a literaturii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Constantin Schiopu Metodica predarii literaturii romane - Constantin Schiopu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Constantin Schiopu Metodica predarii literaturii romane - Constantin Schiopu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.