Computherm Q7RF

de la 193.00 lei (6 magazine)
Computherm Q7 este un termostat complex, prezintã multe facilitãti, cu toate acestea este foarte usor de programat si de utilizat. Poate comanda un aparat de încalzire sau rãcire, climatizare. Permite program separat pentru fiecare zi a sãptãmânii, independent de celelalte zile. Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, de la P1 pânã la P6, cu 6 temperaturi diferite. De exemplu:   P1 începe la or ...

Descriere


Computherm Q7RF

Computherm Q7 este un termostat complex, prezintã multe facilitãti, cu toate acestea este foarte usor de programat si de utilizat. Poate comanda un aparat de încalzire sau rãcire, climatizare. Permite program separat pentru fiecare zi a sãptãmânii, independent de celelalte zile. Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, de la P1 pânã la P6, cu 6 temperaturi diferite. De exemplu:   P1 începe la ora 6:10 (reglaj din 10 în 10 minute) cu temperatura de 20,5°C (reglaj din 0,5 în 0,5°C).  P2 începe la ora 7:50 cu 16,5°C.  P3: ora 13:00, 20°C,  P4: ora 14:30, 18°C,  P5: ora 17:30, 21°C,  P6: ora 22:00, 18,5°C. Functia " COPY " permite copierea programului pe altã zi. Sensibilitatea cuplãrii-decuplãrii este de ±0,2°C. Afisajul poate fi iluminat pentru operarea mai usoarã în întuneric. Afisajul este usor lizibil si indicã atât temperatura setatã cât si temperatura existentã în încapere. Cele douã butoane mari + si -, permit suprascrierea valorii temperaturii setate prin program. Actionând butonul mare + sau - obtinem temperatura doritã într-unul dintre urmatoarele moduri manuale: - pâna la urmãtorul timp de comutare din program - pentru 1...9 ore - pentru 1...99 zile - pâna la o nouã interventie manualã Precizia de afisare este de ±0,5°C. Iesirea pentru legãturile electrice se face pe contactele basculante (NO - normal deschis, NC - normal închis si COM - comunul) lipsite de potential electric al unui releu. Contactele releului pot comuta 24 Vcc sau Vca, pâna la 230Vca, 50 Hz si un curent de 8A rezistiv, sau 2 A inductiv.  

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Computherm Q7RF de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Computherm Q7RF sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.