Codemasters Grid 2 PC

35.97 lei
(1 magazin)
 GRID 2 ii provoaca pe jucatori sa fie rapizi, sa fie primii si sa fie faimosi. La volanul unora dintre cele mai faimoase vehicule din industria auto a ultimelor patru decenii, gamerii vor concura pentru a ajunge in varful clasamentului, intr-o noua lume a sportului cu motor. Din Paris pana in  Abu Dhabi, din Chicago pana pe insorita coasta californiana, precum si in multe alte zone ale globului, strazile din mari orase, circuitele cu licenta si drumurile montane periculoase ...

Descriere


Codemasters Grid 2 PC


 


GRID 2 ii provoaca pe jucatori sa fie rapizi, sa fie primii si sa fie faimosi. La volanul unora dintre cele mai faimoase vehicule din industria auto a ultimelor patru decenii, gamerii vor concura pentru a ajunge in varful clasamentului, intr-o noua lume a sportului cu motor. Din Paris pana in  Abu Dhabi, din Chicago pana pe insorita coasta californiana, precum si in multe alte zone ale globului, strazile din mari orase, circuitele cu licenta si drumurile montane periculoase vor deveni scena unora dintre cele mai viscerale si mai intense curse de pana acum.


GRID 2 va defini si noi standarde pentru experienta multiplayer in jocurile de curse, cu o componenta de gameplay complet diferita, bine dezvoltata, si un sistem special de progresie. Optiunile detaliate de personalizare si integrare cu RaceNet* - portalul online al comunitatii de jucatori ai titlurilor Codemasters Racing, care urmareste evolutia gamerilor in curse, premiile castigate si rivalii cei mai importanti – vor completa experienta de joc in noua lume a sportului cu motor din GRID 2.


  


CODEMASTERS a lansat „World Series Racing Part 1: An American Dream”, primul dintr-o serie de trailere pentru GRID 2 ce va fi lansat in variante PC, PlayStation 3 si Xbox 360 pe 31 mai 2013.


  


Vocea din film ii apartine lui Patrick Callahan, antreprenor si fondator al World Series Racing, un campionat de racing fictiv, multi-disciplinar, implementat in GRID 2. Callahan isi expune viziunea asupra acestei competitii si a inceputurilor sale in S.U.A.


In video, Patrick Callahan isi prezinta planurile pentru o noua competitie de curse auto si le ofera jucatorilor informatii despre doua cluburi principale de racing pe care doreste sa le recruteze. Imaginile de gameplay din video prezinta cateva dintre traseele americane din joc: Street Racing in Chicago, Track Racing pe legendarul circuit Indianapolis Motor Speedway si Road Racing pe fundalul pitoresc al coastei californiene.  Intentia lui Callahan este de a reuni cei mai buni piloti din intreaga lume, din diferite discipline si cu stiluri distincte, pentru a concura intr-o singura liga unificata. La final, cel mai bun va deveni un superstar de talie mondiala.


  


Insa pentru a putea fonda un nou campionat de curse, si pentru a-si atinge scopul, Callahan are nevoie de un star. Aici intervine jucatorul...


Din postura unor recruti de mare talent din echipa lui Patrick Callahan, jucatorii GRID 2 vor calatori in intreaga lume, vor coopta cluburi de racing si pe pilotii acestora pentru a concura in curse (noi sau traditionale), fara a se limita doar la anumite discipline. Callahan porneste de la premisa ca, daca are cei mai buni piloti din lume, publicul se va inghesui sa vada competitiile. Prin urmare, va reusi sa atraga atentia intregii lumi asupra noului campionat.


  


Lumea din GRID 2’s va reactiona la evolutia jucatorilor, care vor avea un impact real in joc. Daca vor da rezultate pe traseu, gamerii se vor bucura de un numar tot mai mare de fani, vor castiga faima – XP-ul din GRID 2 – si astfel vor avea acces la noi evenimente, sponsori si vehicule, pe langa notorietatea sporita. Pentru a se asigura ca jucatorii sunt angrenati cu adevarat in aceasta noua lume a sportului cu motor, Codemasters a colaborat cu ESPN pentru a crea in joc secvente live-action ESPN SportsCenter, care urmeaza evolutia World Series Racing pe masura ce campionatul evolueaza din stadiul de simpla curiozitate dedicata unei nise hard-core, pana in punctul in care devine o competitie de talie globala, care atrage atentia publicului larg si atinge o valoare imensa pe piata sportului mondial.


 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Codemasters Grid 2 PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Codemasters Grid 2 PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.