Chicco Tampoane pentru san (30 buc.)

29,24 lei (1 magazin)
Tampoanele fiziologice pentru san au o curbura speciala, pentru a se mula cat mai bine pe forma sanului.Pe circumferinta acestora se afla un elastic moale care previne alunecarea.Acestea se introduc in sutien in timpul in care nu alaptati, materialul absorbant din care sunt facute, evitand patarea imbracamintii.Ambalate individual, intr-o punguta de plastic. ...

Descriere


Chicco Tampoane pentru san (30 buc.)

Tampoanele fiziologice pentru san au o curbura speciala, pentru a se mula cat mai bine pe forma sanului.Pe circumferinta acestora se afla un elastic moale care previne alunecarea.Acestea se introduc in sutien in timpul in care nu alaptati, materialul absorbant din care sunt facute, evitand patarea imbracamintii.Ambalate individual, intr-o punguta de plastic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chicco Tampoane pentru san (30 buc.) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chicco Tampoane pentru san (30 buc.) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.