Celestron Telescop N 114/1000 LCM GoTo

1 959.00 lei (1 magazin)
Optica  Celestron N114/1000: Acest telescop Newton de înaltă calitate vă oferă o  optică acoperită complet cu un strat antireflex pentru începători  la un preţ mediu. Obiectivul de 114mm permite explorarea sistemului solar precum şi o perspectivă a Universului. Fixarea tubului la montură se face printr-un mecanism de prindere rapidă, telescopul putând fi instalat  în câteva minute   fără unelte  sau cunoştinţe speciale. Căutătorul cu punct roşu ajută la ...

Descriere


Celestron Telescop N 114/1000 LCM GoTo

Optica Celestron N114/1000:

Acest telescop Newton de înaltă calitate vă oferă o optică acoperită complet cu un strat antireflex pentru începători la un preţ mediu. Obiectivul de 114mm permite explorarea sistemului solar precum şi o perspectivă a Universului. Fixarea tubului la montură se face printr-un mecanism de prindere rapidă, telescopul putând fi instalat în câteva minute fără unelte sau cunoştinţe speciale. Căutătorul cu punct roşu ajută la focalizarea fină a obiectelor şi la aliniere.

Conţinut la livrare:

  • tub optic Celestron N 114/1000 cu obiectiv de 114mm şi distanţă focală de 1000mm
  • oculare 25mm şi 9mm (1,25")
  • căutător cu punct roşu

Montura Celestron LCM:

Cu această montură complet computerizată puteţi face o intrare avantajoasă în lumea telescoapelor GoTo. LCM (Lightweight Computerized Mount) combină controlul Nexstar dovedit cu o greutate extrem de redusă la o stabilitate suficientă pentru telescoape mai mici. La o apăsare de buton "călătoriţi" către obiectul dorit din baza de date internă cu 4.000 de obiecte salvate iar montura preia din acel moment pentru dumneavoastră şi ghidarea. Aceasta înseamnă că montura compensează automat mişcarea de rotaţie a Pământului, astfel încât dumneavoastră să aveţi obiectul fixat mereu în centrul câmpului vizual. Allinierea se poate face de exemplu prin metoda simplă a celor 3 puncte: setaţi pe telescopul dumneavoastră 3 obiecte cereşti dorite unul după altul, software-ul va calcula apoi independent poziţia dumneavoastră exactă.

Livrarea monturii se face împreună cu:

  • montură azimutală GoTo Celestron LCM cu un singur braţ
  • unitate de control NexStar, actualizare Flash posibilă
  • trepied din aluminiu cu suport pentru oculare
  • software TheSky

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Telescop N 114/1000 LCM GoTo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Telescop N 114/1000 LCM GoTo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.