Celestron Telescop Astromaster 130/650 EQ

1 704.00 lei (1 magazin)
Optica Celestron Astromaster: Această gamă  de instrumente pentru începători este una cu un aspect deosebit și o calitate foarte bună a prelucrării . Calitatea înaltă a elementelor optice folosite oferă imagini clare și pline de contrast. Căutătorul cu punct roșu fix oferă posibilitatea găsirii rapide și ușor a obiectelor țintă dorite. Cu ajutorul focuserului cu cremalieră de 1.25” obiectele se lasă ușor focalizate. Telescopul este potrivit atât pentru o ...

Descriere


Celestron Telescop Astromaster 130/650 EQ

Optica Celestron Astromaster:

Această gamă de instrumente pentru începători este una cu un aspect deosebit și o calitate foarte bună a prelucrării. Calitatea înaltă a elementelor optice folosite oferă imagini clare și pline de contrast. Căutătorul cu punct roșu fix oferă posibilitatea găsirii rapide și ușor a obiectelor țintă dorite. Cu ajutorul focuserului cu cremalieră de 1.25” obiectele se lasă ușor focalizate. Telescopul este potrivit atât pentru observații terestre cât și pentru observații astronomice cum ar fi Luna și planetele. Tubul optic se prinde de montură cu ajutorul unei șine “dovetail”. Întregul telescop se lasă montat în câteva minute fără cunoștințe deosebite sau unelte.

Următoarele sunt incluse în pachetul de livrare:

  • Tub optic Celestron 130/650 cu obiectiv de 130mm și distanță focală de 650 mm
  • Ocular 20 mm și 10 mm (1.25”):
  • Căutător cu punct roșu
  • Șină de montare
  • CD cu software “The Sky Level 1”

Montura Celestron CG-3:

Această montură ecuatorială este suficientă pentru a susține telescoape de până la circa 5 kg greutate totală. Cercurile gradate în ambele axe și cablurile flexibile pentru reglaj fin permit o orientare fină și precisă a telescopului. În contrast cu montura CG-2 care e putin mai mică ambele axe sunt dimensionate corespunzător pentru a permite un reglaj fin de precizie. Trepiedul reglabil în înălțime și complet montat din producție posedă picioare din țeavă de oțel cu un diametru de 1.25” și poate susține montura și telescopul stabil și fără vibrații. Tava de accesorii vă permite să păstrați accesorii importante tot timpul la îndemână. Opțional poate fi echipată montura cu un motor pentru urmărirea automată pe axul ascensiei drepte. La modelele Astromaster MD acest motor este inclus în pachetul de livrare.

Montura se livrează împreună cu:

  • Montură azimutală CG-3
  • Trepied de aluminiu stabil (reglabil în înălțime de la 71cm pana la 121cm)
  • Tavă accesorii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Telescop Astromaster 130/650 EQ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Telescop Astromaster 130/650 EQ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.