Celestron Binoclu SkyMaster 15X70

Celestron Binoclu SkyMaster 15X70
oferte de la
510.00 lei

(2 magazine)
Binoclul Celestron SkyMaster 15X70 este cel mai popular din aceasta serie datorita faptului ca ofera o apertura mare de 70mm intr-un corp relativ usor ce poate fi inca tinut in mana. Obiectivul alcatuit din patru elemente permite o focalizare extrem de clara si precisa pe intreg campul vizual. Relieful ocular mare permite utilizarea lui si de catre persoanele ce poarta ochelari. Caracteristici: - Design optic: porro, multicoated - Diametrul obiectivelor: 70mm - Putere de marire: 1 ...

Descriere - Celestron Binoclu SkyMaster 15X70


Binoclul Celestron SkyMaster 15X70 este cel mai popular din aceasta serie datorita faptului ca ofera o apertura mare de 70mm intr-un corp relativ usor ce poate fi inca tinut in mana. Obiectivul alcatuit din patru elemente permite o focalizare extrem de clara si precisa pe intreg campul vizual. Relieful ocular mare permite utilizarea lui si de catre persoanele ce poarta ochelari.
Caracteristici:
- Design optic: porro, multicoated
- Diametrul obiectivelor: 70mm
- Putere de marire: 15X
- Camp vizual: 4,4 grade
- Diam. pupilei de iesire: 4,7mm
- Relief ocular: 18mm
- Near focus: 13,11m
Greutate: 1360 grame
- Alte accesorii: adaptor trepied inclus, geanta transport
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Binoclu SkyMaster 15X70 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Binoclu SkyMaster 15X70 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.