Celestron Binoclu Nature 10x42

Celestron Binoclu Nature 10x42
689.00 lei
(1 magazin)
Potrivit pentru orice aplicaţie! Optica acoperiă complet cu un strat antireflex multiplu şi prismele de precizie BAK-4 oferă un contrast şi o culoare excelente. Corpul solid de aluminiu este acoperit cu o armătură de cauciuc care oferă în acelaşi timp protecţie pentru optică. Cu ajutorul cupelor de cauciuc reglabile puteţi regla distanţa de privire - ideal pentru cei care poartă ochelari. Binoclurile din gama Nature sunt etanşe, iar datorită umplerii cu gaz inert sunt ...

Descriere - Celestron Binoclu Nature 10x42


Potrivit pentru orice aplicaţie!

Optica acoperiă complet cu un strat antireflex multiplu şi prismele de precizie BAK-4 oferă un contrast şi o culoare excelente. Corpul solid de aluminiu este acoperit cu o armătură de cauciuc care oferă în acelaşi timp protecţie pentru optică. Cu ajutorul cupelor de cauciuc reglabile puteţi regla distanţa de privire - ideal pentru cei care poartă ochelari. Binoclurile din gama Nature sunt etanşe, iar datorită umplerii cu gaz inert sunt protejate împotriva aburirii în interior în condiţii de umiditate mare.

  • Acoperit complet cu un strat antireflex multiplu
  • Umplut cu gaz inert pentru a preveni aburirea în interior
  • Etanş
  • Prisme BAK-4 de precizie
  • Cupe de cauciuc reglabile pentru o distanţă de privire ideală
  • Carcasă solidă de aluminiu
  • Protecţie de cauciuc pentru o prindere sigură

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Binoclu Nature 10x42 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Binoclu Nature 10x42 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.