Carl Zeiss Obiectiv Touit 12mm 2.8 Fuji X ( autofocus )

3 929.99 lei
(1 magazin)
Carl Zeiss Touit 12mm 2.8, un obiectiv ultra-wide dedicat aparatelor foto mirrorless cu montura Fuji X, oferind un unghiul larg de cuprindere. Acest lucru il recomanda pentru cadrele largi precum peisaje, foto de grup, arhitectura etc.Acest obiectiv va ofera o calitate exceptionala a imaginii multumita elementelor optice cu dispersie scazuta si a multiplelor tratamente. Luminozitatea excelenta F2.8 si distanta focala de 12mm va ofera o versatilitate extraordinara intr-o serie variata d ...

Descriere


Carl Zeiss Obiectiv Touit 12mm 2.8 Fuji X ( autofocus )

Carl Zeiss Touit 12mm 2.8, un obiectiv ultra-wide dedicat aparatelor foto mirrorless cu montura Fuji X, oferind un unghiul larg de cuprindere. Acest lucru il recomanda pentru cadrele largi precum peisaje, foto de grup, arhitectura etc.Acest obiectiv va ofera o calitate exceptionala a imaginii multumita elementelor optice cu dispersie scazuta si a multiplelor tratamente. Luminozitatea excelenta F2.8 si distanta focala de 12mm va ofera o versatilitate extraordinara intr-o serie variata de contexte pentru fotografiere.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Carl Zeiss Obiectiv Touit 12mm 2.8 Fuji X ( autofocus ) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Carl Zeiss Obiectiv Touit 12mm 2.8 Fuji X ( autofocus ) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.