Canon Obiectiv foto Pancake EF 40mm f/2.8 STM

999,99 lei (1 magazin)
Primul obiectiv pancake produs de Canon cu distanta focala fixa 40mm, ideal pentru pentru fotografii ce doresc un obiectiv versatil, compact si usor pentru diferite situatii de fotografiere precum portret, reportaj, peisaje sau fotografii de calatorie. Posibilitatea controlului precis asupra diafragmei circulare cu 7 lamele, ce produce un bokeh deosebit, si o lentila asferica cu tratamente super spectra asigura o calitate optima a imaginii pentru fotografii uimitoare in orice situ ...

Descriere


Canon Obiectiv foto Pancake EF 40mm f/2.8 STM

Primul obiectiv pancake produs de Canon cu distanta focala fixa 40mm, ideal pentru pentru fotografii ce doresc un obiectiv versatil, compact si usor pentru diferite situatii de fotografiere precum portret, reportaj, peisaje sau fotografii de calatorie.
Posibilitatea controlului precis asupra diafragmei circulare cu 7 lamele, ce produce un bokeh deosebit, si o lentila asferica cu tratamente super spectra asigura o calitate optima a imaginii pentru fotografii uimitoare in orice situatie.

• STM ofera o autofocalizare continua si silentioasa in timpul filmarii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon Obiectiv foto Pancake EF 40mm f/2.8 STM de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon Obiectiv foto Pancake EF 40mm f/2.8 STM sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.