Canon i-SENSYS FAX-L150

de la 1 121.75 lei
(3 magazine)
Fax rapid şi economic Reduceţi costurile de comunicare la minimum cu acest fax Super G3, care transmite documente în nu mai mult de 3 secunde per pagină*. Deoarece faxurile pot fi trimise şi primite în cel mai scurt timp posibil, linia telefonică este eliberată. Eficienţă mai mare O memorie de 512 pagini* stochează în deplină siguranţă toate documentele primite pentru imprimarea ulterioară a faxurilor dacă hârtia sau tonerul se epuizează ...

Descriere


Canon i-SENSYS FAX-L150

Fax rapid şi economic

Reduceţi costurile de comunicare la minimum cu acest fax Super G3, care transmite documente în nu mai mult de 3 secunde per pagină*. Deoarece faxurile pot fi trimise şi primite în cel mai scurt timp posibil, linia telefonică este eliberată.

Eficienţă mai mare

O memorie de 512 pagini* stochează în deplină siguranţă toate documentele primite pentru imprimarea ulterioară a faxurilor dacă hârtia sau tonerul se epuizează brusc. Documentele mai lungi pot fi, de asemenea, scanate în memorie pentru a fi trimise automat, economisind timpul de transmisie şi costurile faxului.

Operare simplă şi rapidă

Apelarea nu ar putea fi mai simplă, chiar şi pentru utilizatorii neexperimentaţi, cu toate numerele apelate frecvent accesate de către 15 apelări 'one-touch' şi 100 de apelări rapide codate. Afişajul LCD clar, intuitiv, cu 5 linii, face faxul deosebit de uşor de utilizat.

Un plus de productivitate

Datorită alimentatorului automat de documente pentru 30 de pagini, utilizatorii pot trimite prin fax sau copia documente lungi cu uşurinţă, într-o singură operaţie, fără a fi nevoie să introducă pe rând câte o pagină. De asemenea, o tavă pentru hârtie cu o capacitate de 150 de coli economiseşte timp la realimentarea cu hârtie.

Imprimare şi copiere rapide

Utilizaţi acest fax ca imprimantă laser cu o productivitate de 18 pagini pe minut prin conexiune USB. Cu tehnologia Quick First Print, timpul de încălzire la ieşirea din modul inactiv este foarte scurt. Puteţi, se asemenea, copia documente la viteza de 11,8 pagini pe minut.

Întreţinere simplă

i-SENSYS FAX-L150 are un cartuş multifuncţional rentabil, care conţine tonerul, cilindrul şi toate componentele esenţiale. Nu trebuie decât să înlocuiţi cartuşul în câteva secunde – fără mizerie sau stres. Utilizaţi un cartuş original Canon şi puteţi fi siguri că veţi obţine întotdeauna rezultate de calitate superioară

Eficienţă energetică excepţională

Acest fax ecologic oferă eficienţă energetică de primă clasă, consumând doar 1,5 W în modul inactiv.

Caracteristici Fax Laser Canon i-Sensys L150:
Memorie fax (pagini) 512
Zoom (%) 50 - 200
Viteza transmisie fax (sec/pag) 3
Viteza modem (Kbps) 33.6
Viteza scanare (s/pagina) Aprox. 3,4 sec/pagină
Aprox. 15,8 pagini/minut
Functii disponibile Dispozitiv autonom pentru fax şi imprimantă laser
Memorie 64 MB
Alimentare automata 30 coli
Facilitati disponibile Copiere, Scanare, Imprimare
Rezolutie 200 x 400
Alimentare hartie (coli) 150
Tehnologie de printare Laser
Viteza de printare alb/negru (ppm) 18
Dimensiuni documente (L x l mm) Lăţime - 216 mm (max.), 139,7 mm (min.)
Lungime - 356 mm (max.), 127 mm (min.)
Alte functii Sistem de procesare a imaginilor: UHQ (Ultra High Quality - Calitate ultraînaltă)
Consumabile Toner Canon Negru 2100 pagini - CRG728
Putere consumata (W) 1020
Dimensiuni 303 x 303 x 372 mm
Greutate (Kg) 8.6
Greutate Colet 10

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon i-SENSYS FAX-L150 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon i-SENSYS FAX-L150 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.