Canon GP-E2 - modul GPS

1 399.98 lei
(1 magazin)
• Functia GPS Logger permite fotografilor sa urmareasca traseul parcurs prin descarcarea de date GPS la intervale regulate, indiferent daca unitatea este atasata la corpul camerei sau transportata in carcasa sa. Odata reveniti in studiou, fotografii pot eticheta fotografiile lor cu datele GPS stocate in fisierele de log si traseul lor poate fi afisat folosind Google Maps sau software-ul inclus Map Utility.• Pentru precizie imbunatatita la fotografiere, utilizatorii pot sincro ...

Descriere


Canon GP-E2 - modul GPS

• Functia GPS Logger permite fotografilor sa urmareasca traseul parcurs prin descarcarea de date GPS la intervale regulate, indiferent daca unitatea este atasata la corpul camerei sau transportata in carcasa sa. Odata reveniti in studiou, fotografii pot eticheta fotografiile lor cu datele GPS stocate in fisierele de log si traseul lor poate fi afisat folosind Google Maps sau software-ul inclus Map Utility.

• Pentru precizie imbunatatita la fotografiere, utilizatorii pot sincroniza ceasurile camerelor cu ceasul atomic global prin intermediul informatiilor UTC descarcate de pe satelit. Acest lucru este deosebit de util pentru fotografii profesionisti care utilizeaza simultan mai multe corpuri EOS 5D Mark III si care ar putea dori sa proceseze toate imaginile impreuna si sa le sorteze in functie de ora la care fiecare a fost inregistrata.


• Compatibilitate: Canon EOS 7D ( cu update de firmware ), EOS-1D X, 5D Mark III, Canon 70D


• Restrictii EOS 7D: - geo-tag-ul nu va functiona pentru clipurile video in timpul inregistrarii
- geo-tag-ul nu va functiona pentru clipurile video cand este folosita aplicatia Map Utility
- busola electronica si setarea automata a orei nu este disponibila
- transmisia prin intermediul patinei hot shoe nu este posibila

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon GP-E2 - modul GPS de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon GP-E2 - modul GPS sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.