Canon AS-1200 BE4599B001AA

de la 26.40 lei (30 magazine)
Afişaj LCD mare, înclinat Graţie designului arcuit, acest calculator de birou cu 12 cifre are un afişaj LCD înclinat de dimensiuni mari, astfel încât să puteţi citi uşor toate cifrele dintr-o privire, în diverse condiţii de lumină. Configuraţia simplă - cu o tastatură clară şi taste mari, codate după culoare - asigură introducerea uşoară şi fără erori ...

Descriere


Canon AS-1200 BE4599B001AA

Afişaj LCD mare, înclinat
Graţie designului arcuit, acest calculator de birou cu 12 cifre are un afişaj LCD înclinat de dimensiuni mari, astfel încât să puteţi citi uşor toate cifrele dintr-o privire, în diverse condiţii de lumină. Configuraţia simplă - cu o tastatură clară şi taste mari, codate după culoare - asigură introducerea uşoară şi fără erori a cifrelor.

Avantaj ecologic
Conferiţi afacerii dvs. un avantaj ecologic cu acest calculator cu 12 cifre eficient şi prietenos cu mediul, cu carcasă din plastic realizată prin reciclarea copiatoarelor Canon. Reprezintă soluţia perfectă pentru organizaţiile publice şi private cu o politică de achiziţii ecologice – precum şi pentru toate companiile responsabile, instituţiile educaţionale şi persoanele care doresc să protejeze mediul.

Eficient din punct de vedere energetic
Indiferent de condiţiile de iluminare, acest calculator cu alimentare dublă, solară şi de la baterie, nu vă va dezamăgi. Funcţia de oprire automată permite oprirea calculatorului atunci când nu este utilizat timp de circa 7 minute, pentru a economisi energie.

Funcţii utile
Simplificaţi calculele şi economisiţi timp cu ajutorul comutatorului glisant comod, care asigură selectarea simplă a simbolului zecimal şi opţiunea de rotunjire. Alte funcţii includ calcule de Majorare (MU), Inversare (RV), Total general (GT).
Caracteristici
Cifre: 12
Tip LCD: LCD cu 1 linie
Dimensiune ecran: 91,5 x 23,8 mm
Dimensiune caractere: 19 x 6,12 mm
Selector zecimal: Da (+, 4, 3, 2, 0, F)
Tasta/Taste O: "0", "00"
Tasta de inversare (RV): Da
Tasta Shift: Da
Radacina patrata: Da
Tasta GT: Da
Tasta pentru schimbarea semnului: Da
Memorie: Da (M+, M-, RM/CM)
Caracteristici fizice
Lungime (mm): 177
Latime (mm): 119
Inaltime (mm): 37
Greutate: 152 g
Sursa de energie: Alimentare dubla
Baterie: LR44 x 1

Cod producator: BE4599B001AA

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon AS-1200 BE4599B001AA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon AS-1200 BE4599B001AA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.