Candide Sticker de perete Petit Dandy pentru bebelusi

Ce este tatuajul pentru perete? Este un sticker care se poate lipi pe perete sau pe orice suprafata plana, fiind un mod extrem de eficient si simplu de a decora camera. Descriere generala colectie: Tatuajul pentru perete face parte din colectia Petit Dandy. „Nopte buna, bebe chic...” influentata de universul modei barbatesti, chic si rafinat, colectia Petit Dandy foloseste codul vestimanetar tipic: buzunare false, nasturi clasici, broderii elegante. Grafica copilareas ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Candide Sticker de perete Petit Dandy pentru bebelusi

Ce este tatuajul pentru perete? Este un sticker care se poate lipi pe perete sau pe orice suprafata plana, fiind un mod extrem de eficient si simplu de a decora camera. Descriere generala colectie: Tatuajul pentru perete face parte din colectia Petit Dandy. „Nopte buna, bebe chic...” influentata de universul modei barbatesti, chic si rafinat, colectia Petit Dandy foloseste codul vestimanetar tipic: buzunare false, nasturi clasici, broderii elegante. Grafica copilareasca a masinii, precum si mesajul brodat invioreaza culoarea principala utilizata, bleu, si aduce un pic de modernism. Petit Dandy este o colectie nemuritoare pentru micii bebelusi. Descriere generala articol: Sticker cu adeziv nepermanent. Setul cuprinde 2 stickere. Se poate dezlipi fara a distruge suprafata pe care a fost aplicat. O data ce a fost aplicat pe suprafata, nu se dezlipeste de la sine. Detalii tehnice articol: Lungime: 70 cm. Latime: 50 cm. Aplicare: suprafata pe care se doreste aplicat tatuajul trebuie sa fie curata si uscata. Dupa ce se pozitioneza in locul dorit, se dezlipeste usor de pe folie si se scoate aerul din interior.


Cod producator: 293590

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Candide Sticker de perete Petit Dandy pentru bebelusi de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Candide Sticker de perete Petit Dandy pentru bebelusi sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.