Candide Perna copii plan inclinat 15 grade patut 60 x 120

112,00 lei (1 magazin)
Caracteristici Perna copii plan inclinat 15 grade patut 60  x 120 - Candide:Perna cu plan inclinat 15 grade de la Candide, poate fi utilizata de la nasterea bebelusului si pana la maxim 24 de luni, scopul acestei perne fiind acela de a ridica usor capul bebelusului, astfe incat sa-i asigure un somn linistit. Dimensiunile pernei sunt ideale pentru patut cu dimensiunea standard 60  x 120 cm.Descriere generala articol:Perna cu plan inclinat este special destinata sa ofer ...

Descriere


Candide Perna copii plan inclinat 15 grade patut 60 x 120

Caracteristici Perna copii plan inclinat 15 grade patut 60  x 120 - Candide:Perna cu plan inclinat 15 grade de la Candide, poate fi utilizata de la nasterea bebelusului si pana la maxim 24 de luni, scopul acestei perne fiind acela de a ridica usor capul bebelusului, astfe incat sa-i asigure un somn linistit. Dimensiunile pernei sunt ideale pentru patut cu dimensiunea standard 60  x 120 cm.Descriere generala articol:Perna cu plan inclinat este special destinata sa ofere pozitia corecta a bebeusului de la nastere, conform studiilor constatandu-se faptul ca inclinatia de 15 grade ofera o pozitie sanatoasa si odihnitoare.Este de asemenea recomandata in prevenirea plagiocefaliei.Materialele din care este realizat:Husa este realizata din bumbac 80% si polister 20%.Husa lavabila la 30 grade C, manual. Detalii tehnice articol:Lungime: 55 cmLatime: 35 cmGrosime maxima: 8 cmPerioada de utilizare: 0 – 24 luniArticol omologat realizat conform normei 164/2002Recomandari generale:Husa este prevazuta cu fermoar ascuns, fara cheita, pentru a evita ranirea copilului. Pentru a o scoate, se poate utiliza un obiect subtire (ex: agrafa)Grosimea aproximativa: 2,5 cmHusa lavabila la maxim 30 grade CPerioada de utilizare: 6 – 36 luniRecomandari generale:Sacul de dormit poate fi utilizat atat in casa, cat si in timpul plimbarilor mai lungi sau mai scurte.Nu este un inlocuitor al hainelor, dar este o metoda foarte buna de a inveli bebelusul fara riscul de a se dezveli si in acelasi timp oferind libertate de miscare. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Candide Perna copii plan inclinat 15 grade patut 60 x 120 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Candide Perna copii plan inclinat 15 grade patut 60 x 120 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.