Calvin Klein REVEAL MEN EDT 50ml

Americanul Calvin Richard Klein, caracterizat adesea ca ”stapânul suprem al minimalismului”, este un pionier in lumea modei, in special fiind cunoscut pentru creatiile sale de jeansi. A pus bazele propriului brand la sfârsitul anilor `60. In anul 1982 se lanseaza colectia de lenjerie intima, iar in anul 1994 creeaza primul parfum unisex ”CK One”. Primul lucru care iti apare in minte când spui “parfum” este Calvin Klein, care a redefinit lumea parfumurilor cu linia sa per ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Calvin Klein REVEAL MEN EDT 50ml

Americanul Calvin Richard Klein, caracterizat adesea ca ”stapânul suprem al minimalismului”, este un pionier in lumea modei, in special fiind cunoscut pentru creatiile sale de jeansi. A pus bazele propriului brand la sfârsitul anilor `60. In anul 1982 se lanseaza colectia de lenjerie intima, iar in anul 1994 creeaza primul parfum unisex ”CK One”. Primul lucru care iti apare in minte când spui “parfum” este Calvin Klein, care a redefinit lumea parfumurilor cu linia sa personala de parfumuri. Brandul CK e fara indoiala, la fel ca si creatiile de moda, printre cele mai renumite din lume. Licenta parfumurilor CK apartine acum companiei Coty, iar parfumierii cu care colaboreaza pentru producerea lor sunt Carlos Benaim, Alberto Morillas, Harry Fremont, Pierre Negrin, Steve Demercado.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Calvin Klein REVEAL MEN EDT 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Calvin Klein REVEAL MEN EDT 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.