Brother Innovis V5

14 799.90 lei
(1 magazin)
Noul model de masina combinata de cusut si brodat Brother Innovis V5 cu zona mare de lucru (285mm) atat pentru proiectele de cusut sau quilting si brodat. Aria de brodare de 300 x 180 mm si viteza de coasere este de 1050 impunsaturi pe minut si ecran LCD cu tehnologie touch-screen si infirare automata a acului si taiere automata a firului si peste 500 tipuri de cusaturi si peste 200 tipuri de broderii si o gama avariata de stiluri de litere. Senzor care detecteaza in permanenta grosime ...

Descriere


Brother Innovis V5

Noul model de masina combinata de cusut si brodat Brother Innovis V5 cu zona mare de lucru (285mm) atat pentru proiectele de cusut sau quilting si brodat. Aria de brodare de 300 x 180 mm si viteza de coasere este de 1050 impunsaturi pe minut si ecran LCD cu tehnologie touch-screen si infirare automata a acului si taiere automata a firului si peste 500 tipuri de cusaturi si peste 200 tipuri de broderii si o gama avariata de stiluri de litere. Senzor care detecteaza in permanenta grosimea tesaturii ajustand presiunea piciorusului presor automat in functie de aceasta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother Innovis V5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother Innovis V5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.